Моден хороскоп 2019, част 1 – предизвикайте съдбата!

Да разгледаме модните тенденции според хороскопа, блог

Независимо дали вярвате във влиянието на зодиите върху живота, или не, те могат да бъдат източник на сериозно модно вдъхновение. Астрологията отдавна е обвързала зодиите с различни цветове, минерали и кристали, така че по-лесно да ви идват идеи за това на какви дамски дрехи или бижута да заложите при следващото си шопинг приключение.

Новата година вече е зад ъгъла, с нея идват и нови модни тенденции, нови стилове, нови предизвикателства от подиумите, но и нови звездни мотиви за вашата зодия. И дори и да сте настроени скептично към модните хороскопи, не пропускайте да почерпите малко вдъхновение за своето ново стилно Аз през следващата година.

Практичният Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са познати със своето желание за практичност и удобство. Те са работни фурии, за които е важно да изглеждат стилно и добре в работната обстановка. Вие сте сериозна бизнес дама, но когато дойде уикендът, най-важното е комфортът! Новата 2019та година ви подканя да заложите на тъмните тонове на синьото и бордото, райето и деловите нюанси. Това са цветовете, включително и бялото, които ще ви накарат да се чувствате уверени! При бижутата, заложете на кварц и обсидиан, за блясък и изтънченост.

 

Искрящият Водолей (20 януари – 19 февруари)

Уникалният ви стил и начин на пазаруване ви превръща в модна икона, тъй като винаги изглеждате зашеметяващо и уникално. Ваша запазена марка са ярките, дори неонови нюанси на светлите цветове. Обичате да сте екстравагантни и предизвикателни, но 2019та година ви приканва да внесете умереност в размаха, с който искрите. Разбира се, въпреки че пикът на неона беше през 2018та година, на вас винаги ще ви отива! Като финален щрих, заложете на бижута със сапфир и оникс!

Ефирните Риби (20 февруари – 20 март)

Нежната ви природа ви тегли към ефирните материи, романтичните елементи като дантели и плисета, и носталгичната арт визия. Разчитате основно на собственото си усещане за стил и за вас няма цветове-табу. Стига да са наситени и свежи, те са за вас. Новата 2019та година е годината на лилавите, сивите и сребърните нюанси, за да се чувствате като звезда в модния космос! Ако търсите романтично бижу, което да подчертае вашата визия и да подсили романтичната ви природа, заложете на естествените и полускъпоценни камъни!

Увереният Овен (21 март – 20 април)

Имате дързък и себеутвърден стил, който винаги поддържате в крак с модните тенденции. Основно благодарение на способността ви да откривате най-изгодните и най-добрите оферти. Залагате на комфорт и спортно-елегантен стил пред предизвикателните и екстравагантни модели. През 2019та година ще се чувствате най-уверени в класически и изчистени комбинации от светли и наситени пастелни нюанси. Топлите цветове са вашият най-верен другар в модата, обусловени от огнената ви природа! Що се касае до бижутата, естествените камъни и семплата визия са най-сигурният избор!

 

Екстремният Телец (21 април – 21 май)

Вие сте жена на модните крайности. Може до последното да тръпнете в очакване на даден артикул да бъде намален, за да си го купите, или да пръснете маса пари за нещо, което е екстравагантно, макар и да не сте сигурна, че ви трябва. За 2019та се подгответе да се потопите във феерия от пастелни тонове в земни краски, флорални мотиви и… нежно розово! Вашият силует е изчистен и изискан, подчертайте елегантността си с бижута от полускъпоценни камъни в подходящи цветове! Имате класически вкус и новата година ви приканва да му се доверите, за сметка на стиловите експерименти.

Многостилните Близнаци (22 май – 21 юни)

Ако зодиите имат моден гуру, то това най-вероятно сте вие. По природа се интересувате живо от последните тенденции в модата, обичате да откривате нови модни елементи, да ги изпробвате, и като цяло да експериментирате с външния си вид. Стилът ви винаги е интересен и привлича внимание, като често имате противоположни предпочитания, изграждайки няколко визии, подчинени на двойнствената ви природа. През новата година, водещите ви цветове ще са по-студените – бяло, сиво и светлите сини нюанси! Избягвайте натруфените материи и ярките цветове, а при бижутата заложете на опала и полускъпоценните камъни.

Продължете към Моден хороскоп 2019, част 2