Моден хороскоп за 2019, част 2 – бъдете в тон със звездите!

Да разгледаме модните тенденции според хороскопа, блог

Да определяте стила според зодията си надали е вашата цел в живота. Но дали вярвате в астрологията или не, звездите могат да ви дадат страхотни идеи как да придадете блясък на външния си вид. Не забравяйте, че дори на холивудските звезди се случва да робуват на това, което съдбата им е предопределила по отношение на стила си.

Ако не сте открили зодията си в първата част на нашия моден хороскоп, то несъмнено ще я откриете тук!

Кокетният Рак (22 юни – 22 юли)

Жената-рак подхожда внимателно към изграждането на стила си. Нейното внимание към детайла е способно да я превърне в модна икона. Тя познава добре силните и слабите страни на визията си, като подчертава предимствата си и може да превърне всеки дефект в ефект. Жените-раци са кокетни и чувствителни по природа, сантиментални са и намират приложение дори на стари дрехи. За 2019та година заложете на светлите нюанси, особено в тревисти и земни нюанси. Същото се отнася и за бижутата – светли и бледи цветове, които да подчертаят вашата нежност и чувствителност, особено ако изберете опали и бисери.

Огненият Лъв (23 юли – 23 август)

Жената-лъв не е обикновена. Тя е способна да се превърне в модна икона. Никога не е семпла и незабележима. От нея може да се очаква шеметен тоалет, който да привлече всички погледи. Има уникален моден почерк, който я отличава в сивата тълпа. Вашите запазени цветове са ярките наситени червени нюанси, златното и жълтото. Но за 2019та година ви съветваме да придадете на визията си по-пастелни нотки, а бижутата ви да са по-семпли. Натурата ви сама по себе си е огнена, ако и визията ви пламти, има риск да стреснете много хора. Можете да сте стилни и красиви и без да разпръсквате искри около себе си.

 

Спретнатата Дева (24 август – 23 септември)

Девите по природа са перфекционисти. Това не подминава и модния ви стил. Всеки детайл трябва да е изпипан. Дори и сами да преправяте визията си, винаги се стремите да достигнете съвършенство. Много често това води до една твърде стриктна визия. Новата 2019та година ви предизвиква да внесете свежест в гардероба си. Отървете се от скучните, лишени от живец тонове, това е годината, когато да се отдадете на експерименти в стила и визията си, дори и да се страхувате от по-ярките и игриви цветове. А ако ви се струва твърде рисковано да промените дрехите, придайте свежест на облеклото си с един цветен и свеж акцент във вида на ярко бижу.

Женствените Везни (24 септември – 22 октомври)

Везните са чувствителни и обичат комфорта. За тях винаги са били най-подходящи нежните тъкани и памучните материи. Харесва им да са закачливи, но и женствени, когато става дума за дамски дрехи и аксесоари. Но дори и да се стремите към по-елегантна визия и изчистен силует, заложете на ярките цветове през 2019та година. Те ще ви накарат да откриете своята увереност, а стремежът ви към симетрия може да бъде осъществен със симетрични свежи десени! По отношение на бижутата, заложете на разкоша и пищността на полускъпоценните камъни, за един финален щрих във вашата визия!

Дръзкият Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Скорпионите са най-ревностни от зодиите, когато става дума за стил. Те копнеят да са уникални, да се докажат с невероятен вкус към дрехите. Винаги търсят нови възможности, които да изпробват, за да са първите, които да ‘подносят’ даден тренд. А тайничко си мечтаят и самите те да създадат такъв. Жените-скорпиони са дръзки в избора си на облекло, винаги притежават поне един елемент, независимо дали ще е бельото или просто лъскава брошка, който да ги накара да се почувстват екстравагантни. През 2019та година, гарнирайте вечерната си черна рокля или строгия костюм с ярко бижу или друг аксесоар, който да придава акцент. На вашата зодия се отдава най-добре да съчетавате ярките елементи със строгите цветове! Не се страхувайте да експериментирате!

 

Капризният Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Жените-стрелци са тези, които най-често променят стила си, защото на тях дрехите им омръзват най-бързо. Те сменят облеклото си непрекъснато, постоянно търсят нови неща, които да си купят. Строги са към формите си и често може внезапно да разлюбят някои любима дрешка. Вашите цветове са земните наситени нюанси, но през 2019та ще се в стихията си със студените тонове на синьото и лилавото. По отношение на бижутата, ще сте доволни, ако се сдобиете с някой цветен аксесоар, който да прави визията ви предизвикателна. Розовият кварц е камъкът, на който да разчитате по всеки повод – нежен, но с наситен страстен розов цвят! Точно като природата ви!

Обличате тялото, но обличате и душата!

Когато подбирате новите дрехи за своя гардероб, не е задължително да се водите по модния си хороскоп. Не забравяйте, че е най-важно да се чувствате комфортно в кожата си. Когато подбирате новите си дрехи, правете го така, че да се чувствате уверени. А пък какво ви казват звездите е само за вдъхновение!